Бізнес-симуляції ViAL+ для тренінгів студентів

Шановні студенти 4 курсу та 1 курсу магістратури, пропонуємо Вам пройти реєстрацію для участі в бізнес-симуляції ViAL+ у лютому 2016 р.

В продовження усталеної традиції проведення студентських турнірів з управління економічними процесами на основі бізнес-симуляції ViAL+ у 2013 і 2015-х роках, враховуючи позитивні відгуки від учасників і викладачів ХНЕУ ім. С. Кузнеця, пропонуємо проведення тренінгів для студентів.

Для забезпечення проведення тренінгу пропонуємо такий механізм:
1. Студенти можуть бути розподілені на групи, у яких будуть приймати рішення. Кількість учасників у кожній групі може бути різною. Пройти реєстрацію для введення в систему бізнес-симуляції ViAL+ можна по формі нижче.
2. Для кожного учасника створюється своя компанія у середовищі бізнес-симуляції ViAL+. Учасник має приймати рішення кожного робочого дня. Для цього йому буде необхідна одна пара в день.
3. Для кожної групи буде визначено свій час для прийняття рішення, обробки рішення і його надсилання учасникам.
4. Рекомендується пройти кожній групі як мінімум 30 рішень, що буде відповідати періоду 6 тижнів за умови щоденного прийняття рішень.
5. Для ведення груп рекомендується підготовити до роботи у середовищі бізнес-симуляції ViAL+ 2-4-х викладачів, які будуть готові самостійно вести групи учасників. Така підготовка займатиме 4 дні по 4 години кожного дня.
6. Зі сторони спеціалістів Компанії Інтелектуальних Технологій «КІНТ» буде забезпечено технічна і консультаційна підтримка як керівників груп, так й учасників.
7. Після проходження 30-ти раундів учасникам буде підготовлено сертифікати учасників і надіслано з Києва до Харкова.

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »