Робота в GlobalBilgi

Робота в GlobalBilgi



Global Bilgi це аутсорсинговий контакт центр (outsourcing call-center). Компанія входить в Turkcell Group, річний оборот якої складає 6 млрд. доларів. У нас працює більше ніж 7,400 співробітників у трьох країнах : Україні, Туреччині і в Білорусії. За розмірами Global Bilgi входить до числа перших 5% серед контакт центрів країн Європи, Близького Сходу і Азії з аутсорсингу.
В ХНЕУ відбувся ярмарок вакансій

В ХНЕУ відбувся ярмарок вакансій

В ХНЕУ ВІДБУВСЯ ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ
 

11 жовтня 2012 року в Харківському національному економічному університеті відбувся традиційний Ярмарок вакансій. Організатор - відділ працевлаштування студентів ХНЕУ. Захід відбувся за підтримки Харківського міського центру зайнятості та інтернет-порталу rabota.kharkov.ua.
У цьогорічному Ярмарку вакансій взяли участь більше 40 провідних підприємств та організацій Харкова та України. Це і великі компанії, які у своєму портфелі мають національні та міжнародні бренди, і невеличкі підприємства. Серед учасників: Gameloft, DataArt, NIX Solutions, 1C-Теллур, PricewaterhouseCoopers, Sun InBev Ukraine, ПроКредит Банк, МЕГАБАНК, Укрсоцбанк, видавництво «Фактор», мережа «COMFY», ТД ИРБИС та інші. 
Ярмарок вакансій

Ярмарок вакансій


У ХНЕУ відбудеться Ярмарок вакансій

Харківський національний економічний університет запрошує студентів 4, 5, 6 курсів взяти участь у Ярмарку вакансій, який відбудеться 11 жовтня 2012 року.
Офіційне відкриття о 10:45, триватиме до 14:30. Ярмарок відбудеться в спортзалі № 1 Л-корпуса.